Voeding

 

Een gezonde levensstijl, niet voor even maar voor het leven.

Leefstijlcoaching

Als ik jou vraag wat je ” gezond” is en wat ”ongezond” is is de kans groot dat jij voor 80% weet wat wel en niet gezond is. Toch lukt het je niet in de spiegel te kijken en trots te zijn op hetgeen wat je ziet. Je vind jezelf te zwaar en er hangt hier en daar een vetje over je broek. Tijd om daar voorgoed mee af te rekenen. Je bent klaar voor een betere versie van jezelf! Een waarbij je met trots in de spiegel kijkt en waar jij met zelfvertrouwen op het feestje kan verschijnen.

Hoe dan? Door een leefstijl verandering aan te gaan. Te leren om keuzes te maken en begrijpen hoe je mindset werkt. Géén schema’s met wat je moet eten, géén crash diëten, géén quick fix. Een persoonlijke oplossing voor jou, een voedingspatroon wat op de lange termijn is vol te houden, met je cheats erin. Je krijgt handvatten om na 3, of 12 maanden zelfstandig verder te kunnen.

Wat verwacht ik van jou? Volledige committent, je werkt hard aan jezelf, bent bereid om nieuwe gewoontes aan te leren. Je bent bereid om opdrachten te maken om jezelf beter te leren kennen, je gedrag in kaart te brengen en eerlijk naar jezelf.

Wil je meer informatie stuur dan een email naar info@move-yourself.nl. Of start vandaag nog en vul de vragenlijst in: Klik hier voor de vragenlijst