Massage

Geef jij voldoende aandacht aan je lichaam en geest? Met een massage geef je jezelf even een moment van opladen, verzorgen en onderhoud voor je lichaam.

Vaak bel je een masseur of fysiotherapeut als je echt last hebt van je rug, nek of benen. Je ligt al nachten wakker en kan je jezelf geen houding meer geven. De massage is dan vaak ook niet echt prettig, alle aanrakingen zijn gevoelig. Het helpt vaak wel, je klachten worden minder en je kan jezelf beter bewegen. Dit is reageren op, wat als je deze klachten nu voorblijft door tijdig een masseur te bezoeken. Beter voor je lichaam te zorgen.

Wanneer je frequent een massagage ondergaat, als onderhoud van jezelf zal je merken dat de massage veel fijner aanvoelt, het minder intens is en je meer kan ontspannen tijdens de behandeling. Je lichaam is beter in balans.

Triggerpoint
Je kan bij Move sinds 2020 ook terecht voor triggerpoint massage, dit betekend dat we klachtgericht gaan werken. De spierknopen (triggerpoints) deactiveren. Je krijgt tips mee om jezelf te behandelen voor een betere kwaliteit van leven.

Fascia release
In maart 2022 ben ik me gaan verdiepen in de fascia van het lichaam. Dit is de laat tussen de huid en de spieren. Het is overal aanwezig, wanneer de fascia vast zit kan dat een gevoel geven alsof je niet goed in je lijf past. Wanneer de fascia wordt gereleaset kan dit je meer ruimte geven en krijg je meer ontspanning in je lijf.
De behandeling kan een reactie geven op je lichaam, dit zijn dan vaak blauwe plekken.

 

Daarnaast blijf ik ook de vertrouwde ontspanning, sport en hotstone massages geven.

30 min   € 32,50 per behandeling
45 min   € 48,75 per behandeling
60 min   € 65,00 per behandeling