8 jaar geleden

Toast met rauwe ham en gegrilde perzik

8 jaar geleden

Toast met rauwe ham en gegrilde perzik

Lunch als een koning!

De lunch is het moment dat je dag over de helft is, niet in uren maar wel voor het gevoel! Het is goed om van je lunch te genieten niet snel achter de computer je boterham weg eten zonder dat je het door hebt. Ga met je collega’s aan tafel zitten en praat is een half uur niet over werk. Het geef je zoveel energie om de rest van de middag zonder moeite door te komen.

IMG_1801

Ingrediënten voor 2 boterhammen

  • 2 boterhammen naar keuze
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 20 gram mozzarella
  • basilicum
  • perzik
  • handje spinazie

Bereidingstijd:

10  minuten

Hoe maak je het

Rooster je boterhammen in een broodrooster goudbruin. Beleg met de rauwe ham. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en verdeel over je boterhammen. Optioneel nog tomaatjes en spinazie toevoegen voor extra groente moment.  Strooi er beetje basilicum over. Snijd de perzik in stukjes en gril deze een paar minuten in een koekenpan.

Verdeel de perzik over de boterhammen en smullen maar!

IMG_1800

Voedingswaarde

Voor twee boterhammen

354 Calorieën
39,5 Koolhydraten
22,3 Eiwitten
10,5 Vetten
5,4 Vezels

Ga jij ook aan de slag laat me weten wat je ervan vindt! Of heb je een heerlijk recept wat ik echt moet weten? Laat het dan weten in een reactie!

Smakelijk!

(Bron: Allerhande)