8 jaar geleden

Te lekker om niet te delen!

8 jaar geleden

Te lekker om niet te delen!

Toast met truffel en cervelaat

Ik had gepland om een uber lekkere tosti te gaan maken maar ik stond bij de slager en zag daar iets liggen wat ik is moest proberen! Kipcervelaat! Als ik moet kiezen eet ik het liefst gehakt, grillworst boterhammen worst etc. Helaas zit ik dan te snel aan mijn vetten dus kies ik heel bewust voor de magere vleessoorten als kip, ham en rookvlees. Nu zag ik de kipcervelaat en die moet ik natuurlijk proberen. Ik zal je vast waarschuwing dit recept is niet het meest gezonde maar daarom misschien wel uber lekker!

 

Ingrediënten voor 2 boterhammen

  • 2 boterhammen naar keuze
  • 3 plakjes kipcervelaat
  • 3 kleine augurken
  • truffelmayonaise

Bereidingstijd:

5  minuten

Hoe maak je het

Rooster je boterhammen in een broodrooster goudbruin. Smeer de boterhammen met truffel mayonaise, leg de kipcervelaat erop en snijd de augurk klein en leg op de boterham.

Snelle maar verrukkelijke lunch.

IMG_1852

 

Voedingswaarde

Voor twee boterhammen

247,7 Calorieën
31,6 Koolhydraten
12,5 Eiwitten
7,7 Vetten
3,8   Vezels

Ga jij ook aan de slag laat me weten wat je ervan vindt! Of heb je een heerlijk recept wat ik echt moet weten? Laat het dan weten in een reactie!

Smakelijk!