9 jaar geleden

Help! Het is december

9 jaar geleden

Help! Het is december

2016 ligt nog maar op een steenworp afstand. De goede voornemens worden gemaakt en we gaan de meest lastige maand van het jaar tegemoet. December. De tijd van sinterklaas, kerst en oudjaar. O en dan al het lekkere en vele eten. De pepernoten, kerstkransjes, chocolaatjes en oliebollen. Het is een moeilijke maand. Als ik zeg dat jij denkt: Volgend jaar ga ik beginnen dan gaat het roer om nu nog even genieten. Hoe ver zit ik er dan langs?

stop
Daar gaat het mis! Je moet je leefstijl zo gaan ontwikkelen dat je het kunt volhouden. Waarom zou je alleen jezelf moeten ontzien? Met regels die je maakt als geen koekjes, geen wijn, geen chips meer. Dit is nergens voor nodig je moet je alleen bewust zijn van je keuzes. Natuurlijk mag je genieten alleen je kunt niet leven op chips en chocolade je lichaam vraagt om voeding en niet om vulling.

Ik geef je een uitdaging voor deze maand! Schrijf drie dingen op die je deze maand gaat toevoegen aan jou leefpatroon. Ja je leest het goed toevoegen. Als je de focus legt op wat je wel mag en je daar mee ”verwend” heb je geen behoefte meer aan al die verleidingen.

Mijn lijstje is:

  1. Elke nacht 8 uur slapen
  2. Elke dag een groente snack en een fruitsnack
  3. Elke 3 uur eten

Wat is jouw lijstje? Laat je reactie achter op facebook als inspiratie voor andere.

 

Succes met deze uitdaging!

Liefs Inge