6 jaar geleden

Beweegroute Haaren! Help jij mee?

6 jaar geleden

Beweegroute Haaren! Help jij mee?

 

Van droom naar realiteit!

Het is goed om dromen te hebben, iets waar je naar uitkijkt of wat voor jouw ultiem is. Nog leuker is als je de kans krijgt om je dromen realiteit te maken! Ik ben groot voorstander van plezier bij bewegen en bewegen met plezier. Het moet leuk zijn en de fun factor is belangrijk. Daarnaast is het een passie om mensen aan het bewegen te krijgen met een sport wat ze echt leuk vinden.
Om meer mensen aan het bewegen te krijgen zou ik heel graag een beweegroute of beweegplein in Haaren zien. Dat verschillende doelgroepen met elkaar gaan trainen van elkaar leren en zo beter worden, sterker worden en fitter worden. Het wordt nog leuker! Het is mogelijk, er zijn opties om deze droom werkelijkheid te maken!

Afgelopen maanden een aantal gespreken gehad met de gemeente met positief resultaat. De gemeente is bereid mee te werken mits er voldoende draagvlak is vanuit de gemeenschap. Dus ik heb jullie nodig!
Hoe wil ik dit gaan realiseren? Op donderdag 26 april zal er een bijeenkomst worden georganiseerd waarbij we een brainstormsessie houden met iedereen die interesse heeft in de beweegroute en een beeld heeft bij hoe dit eruit moet gaan zien. Als er veel ideeën op tafel liggen dan zoeken we enthousiaste mensen die deel willen nemen aan de projectgroep om dit plan te realiseren.

 

Iedereen is welkom! Jong en oud, sporter en niet sporter! Iedereen die Haaren in beweging wil krijgen!

Donderdag 26 april om 20:30 uur bij gemeenschapshuis Den Domp.

Meer informatie vind je op facebook: Like ons op facebook of neem een kijkje op de website: beweegroute Haaren

 

 

denk-mee